Hoe kan ik Thunderbird zo configureren dat e-mails op de server gewist worden?

rudi
2017-12-27 14:52

Indien u uw mail client via IMAP geconfigureerd hebt, dan zullen mails die u in Thunderbird gewist hebt ook op de server gewist worden zodra u Thunderbird afsluit of wanneer u rechts klikt op de Inbox en de optie 'Compact' gekozen hebt.

Indien u uw mail client geconfigureerd hebt via POP, dan kunt u zelf bepalen hoe lang boodschappen op de server bewaard worden.

1. Klik rechts op het gewenste e-mail adres in de balk links.

2. Kies 'Instellingen'.

Right click > Settings Settings

3. Klik op 'Server Instellingen' in het menu links.

Server Settings

4. Pas de 'Berichten op de server laten' optie naar wens aan.

Leave Messages On Server

5. Bevestig met 'OK'.

Gemiddelde beoordeling: 0 (0 Stemmen)

U kunt deze vraag niet becommentariëren